Nice to meet you!

Hi there! Wij zijn Keiretsu belgium. Een creatief team met passie voor het maken van premiums die een verhaal vertellen.

What's in the
name

De Keiretsu filosofie is ontstaan na de Tweede Wereld oorlog in Japan, als deelname aan het economisch herstelprogramma. Een Japanse Keiretsu bestaat uit verschillende ondernemingen uit dezelfde sector die door een nauwe samenwerking een grotere eenheid vormen om succesvol te zijn. De onderlinge verbondenheid tussen de schakels is gebaseerd op langdurige contractuele afspraken of participaties. Elke schakel, heeft zijn eigen expertise, specialisme, flexibiliteit en is verantwoordelijk voor zijn eigen bedrijfsvoering. Een Keiretsu kan hierdoor snel en adequaat reageren en opereert als één conglomeraat. Keiretsu betekent letterlijk ‘schakel’.

Ontmoet ons team

Marion Peeters

Team_Marion_Peeters.png

Fien Snoeys

.

Fien.jpg

Bart van der Linden

.

Team_Bart_van_der_Linden_01.gif

Sander de Maa

.

Team_Sander_de_Maa_01.jpg

Annette Nek-Moelker

.

Team_Annette_Nek-Moelker_01.jpg

Kirstin Muller

.

Team_Kirstin_Muller_02.jpg

Charlotte Kaczmarzyk

.

Team_Charlotte_Kaczmarczyk_01.jpg

Edwin Rijken

.

Team_Edwin_Rijken_01.jpg

Iris Leesberg

.

Team_Iris_Leesberg_01

Joppe Broerse

.

Team_Joppe_Broerse_01.jpg

Leon Middelkoop

.

Team_Leon_Middelkoop_01.jpg

Martijn Siemens

.

Team_Marko_Simsic_01.jpg

Patrick Visbeen

.

Team_Patrick_Visbeen_01.jpg

Priscilla Westphal

.

Team_Priscilla_Westphal_01.jpg

Thierry Wolterbeek

.

Team_Thierry_Wolterbeek_01.jpg

Valérie Michielsen

.

Team_Valerie_Michielsen_01.jpg

Esther Zwarteveld-Scherff

Team_Esther_Scherff_01_290x290.jpg

Esther van Wijk

.

Team_Esther_van_Wijk_01_290x290.jpg

Xialo Wang

.

Xiaoli-Wang

Janneke Maas

.

Babyfoto-Janneke-Maas-300x300

Wessel Daamen

.

Team_Wessel_Daamen_01_290x290.jpg

Vincent Leesberg

.

Team_Vincent_Leesberg.jpg

Annemijn de Klein

Annemijn.jpg

Stephan Hoek

.

StephanH.jpg

Anna Ritter

.

Team_Anna_Ritter_zw_290x290.jpg

Joyce Viergever

.

Joyce_Viergever.jpg

Daniël van der Laan

Daniel-van-der-Laan-300x300

Saba Sabour Sadeghzadeh

.

Saba.jpg

Lars Ooms

.

Pasfoto-Lars.jpg

Nienke van Pelt

.

Nienke.jpg
Marion

Marion Peeters
+32 (0)468 13 40 93

Hello. I’m Marion
I’m working as an account manager for Keiretsu.
Keiretsu Belgium creates unique, creative premiums that help you increase brand awareness of your brand and this to achieve your goals.

I really love to see that my customers are happy when they receive their personalised items and for me that’s the drive to continue finding the perfect item for you & your company.
Do you have any idea which I can help you with or a very special enquiry?

You can contact me by mail marion@keiretsu-belgium.be or by phone +32 (0)3 206 17 77

Don’t hesitate to contact us!

Fien

Fien Snoeys
+32 (0)493 92 21 68

Hello. I’m Fien
 I started my adventure at Keiretsu Belgium as an account manager. There I learned the tricks of the trade from real professionals.

Young, energetic, social, eager to learn and a creative jack-of-all-trades. With these words, I prefer to describe myself.
My strenght? I strive to finish all projects to perfection. Good is not good enough.

Are you up for a fun party with @marion and myself? Feel free to send an email to fien@keiretsu-belgium.be or give us a call at
+32 (0)3 206 17 77

See you soon!

We're looking for superpowers!

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische omgeving, met het leukste team werken aan mooie projecten? Werken vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met commerciële resultaten? Keiretsu is de plek om volledig tot ontplooiing te komen. Wij helpen je het onmogelijke mogelijk maken. Voor professionals die willen groeien, durven dromen en creëren.

Wat werken bij Keiretsu bijzonder maakt? Een warm bad waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Waar we vol passie mooie dingen maken!

Keiretsu belgium is altijd op zoek naar nieuw talent. We maken graag kennis met grafisch vormgevers en sales tijgers, maar ook met logistiek medewerkers en marketing professionals! Heb jij iets anders te bieden waarvan je denkt dat het helemaal bij Keiretsu belgium past? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@keiretsu-europe.nl

Vacatures

Junior Project Manager Antwerpen

Wij zoeken een enthousiaste Junior Project Manager met veel ambitie! Je start in een ondersteunende functie op de binnendienst, als rechterhand van onze

Voor Keiretsu europe en belgium hebben we diverse openstaande vacatures. Ben je geïnteresseerd in een baan en wil je ook werken in Nederland? Klik dan hier!

We love to
create

De branded premiums of custom made items die we voor je ontwikkelen moeten het verhaal van jouw merk versterken. Keiretsu belgium heeft een team van designers dat als geen ander in staat is om in korte tijd verrassende concepten te creëren. Onze designers bekijken samen met jou de brand identity en doelstellingen van je merk of bedrijf. Op basis hiervan creëren we de ideeën om die doelen te verwezenlijken. We doen alles om jouw doelgroep in het hart te raken en die blijvende indruk te maken!

Ensure high quality

Onze eigen vestigingen bevinden zich van Europa tot Azië, elke vestiging met zijn eigen expertise. Dit maakt ons tot een wereldspeler waarbij regionale kennis, trends en ontwikkelingen bepalend zijn voor de koers van onze organisatie. Wij spreken de taal van de regio’s waar we vertegenwoordigd zijn, kennen de lokale gebruiken en culturele waardes. 

Wij werken samen met een groot aantal professionele, internationale partners om onze internationale klanten efficiënt van dienst te zijn. We gebruiken elkaars 

netwerk, leveranciers en kennis. Met onze lokale vestigingen zijn wij altijd dichtbij. Hiermee verlagen we het aantal kilometers die medewerkers en onze producten afleggen.

In alle landen en regio’s waar wij vertegenwoordigd zijn beschikken we over eigen logistieke hubs. Dit is belangrijk om onze producten snel en efficiënt te leveren, minder kilometers te maken en minder CO2 uitstoot te genereren door een fijnmazig netwerk.

CSR Jaarrapport 2023

Bij Keiretsu doen we er alles aan om ons bedrijf op een verantwoorde en duurzame manier te leiden. We hebben het beheer van onze MVO-doelstelling geïntegreerd in onze strategie en ons operationele gedrag, wat gunstig is voor alle belanghebbenden, het milieu en de gemeenschap.

Keiretsu belgium kiest voor morgen en gelooft in de toekomst!

Kwaliteit: ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits-managementsystemen. Uiteraard zijn wij hiervoor als Keiretsu europe gecertificeerd! Zeggen dat je kwaliteit levert is één, ISO certificeringen zijn een belofte. Deze certificeringen dragen we dan ook met trots.

Milieu: ISO 14001

Niet alleen kwaliteit staat bij Keiretsu europe hoog in het vaandel, maar ook het milieu. Ons gecertificeerde Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem (gecertificeerd sinds 2012) voldoet namelijk ook aan de ISO 14001 norm, de standaard op het gebied van milieumanagement.

Kwaliteit: ISO 26000

ISO 26000 is bedoeld om organisaties te helpen een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling: MVO. Om algemeen begrip in maatschappelijke verantwoordelijkheid te bevorderen, en om andere instrumenten en initiatieven op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid aan te vullen, niet om die te vervangen.

Amfori BSCI

In een mondiale markt worden toeleveringsketens steeds complexer. Dit maakt het nog belangrijker dat bedrijven investeren in het verkrijgen van zichtbaarheid in hoe hun goederen worden geproduceerd en om verbeteringen te stimuleren. Amfori BSCI stelt bedrijven in staat om duurzame handel te stimuleren door het monitoren, versterken, betrekken en ondersteunen van bedrijven om te handelen met een doel. Door actieve samenwerking met overheden en partnerorganisaties, én door onze stem en invloed, helpen we een omgeving te creëren waarin onze leden kunnen handelen met een doel.

AB SEDEX member

Keiretsu europe is een trots AB member van Sedex! Sedex is dé organisatie die de global supply chain voorziet van ethische beleidsregels. Wij geloven in transparantie en verantwoord ondernemen en geven bijvoorbeeld inzicht in onze handels- en productie wijze. Dit komt onze klanten natuurlijk alleen maar ten goede!


Platinum Ecovadis

Keiretsu europe heeft tijdens een CSR audit een Platinum Ecovadis score behaalt! Dit geeft aan in welke mate Keiretsu europe haar MVO beleid waarmaakt en in de hele productieketen toepast.

BAPP

Merchandise partner

Ga naar website

We believe in a better world!

Wilt u meer weten over hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, bekijk dan ons CSR Jaarrapport. U kunt uw gegevens achterlaten om het CSR rapport te downloaden.