Nice to meet you!

Hi there! Wij zijn Keiretsu europe. Een creatief team met passie voor het maken van premiums die een verhaal vertellen.

What's in the
name

De Keiretsu filosofie is ontstaan na de Tweede Wereld oorlog in Japan, als deelname aan het economisch herstelprogramma. Een Japanse Keiretsu bestaat uit verschillende ondernemingen uit dezelfde sector die door een nauwe samenwerking een grotere eenheid vormen om succesvol te zijn. De onderlinge verbondenheid tussen de schakels is gebaseerd op langdurige contractuele afspraken of participaties. Elke schakel, heeft zijn eigen expertise, specialisme, flexibiliteit en is verantwoordelijk voor zijn eigen bedrijfsvoering. Een Keiretsu kan hierdoor snel en adequaat reageren en opereert als één conglomeraat. Keiretsu betekent letterlijk ‘schakel’.

Ontmoet ons team

.

Team_Bart_van_der_Linden_01

.

Team_Sander_de_Maa_01

.

Team_Annette_Nek-Moelker_01

.

Team_Kirstin_Muller_02

.

Team_Charlotte_Kaczmarczyk_01

.

Team_Edwin_Rijken_01

.

Team_Iris_Leesberg_01

.

Team_Joppe_Broerse_01

.

Team_Leon_Middelkoop_01

.

Team_Maarten_Lammers_01

.

Team_Marko_Simsic_01

.

Team_Patrick_Visbeen_01

.

Team_Priscilla_Westphal_01

.

Team_Tessa_Schilderpoort_01

.

Team_Thierry_Wolterbeek_01

.

Team_Valerie_Michielsen_01

.

EPSON MFP image

.

Team_Timo_Kuipers_STAGE_01

.

Team_Jeroen_Scheenjes_01_290x290

.

Team_Stacey_Hoogendoorn_01_290x290

.

Team_Wessel_Daamen_01_290x290

.

Team_Vincent_Leesberg

.

Astrid_Bos_zw

.

Team_Esther_van_Wijk_01_290x290

.

Team_Hugo_Hauspie

.

Team_Marion_Peeters

.

Team_Anna_Ritter_zw_290x290

.

Joyce_Viergever

.

Juliette

.

IMG-20200318-WA0005 (2)

.

Bovy1 (2)

.

Kinga_Jerzyk

.

Iris

.

MG-20200129-WA0007

.

Pasfoto - Lars

.

Jade - img

.

Nienke

.

Melissa_bewerkt

.

Joline

.

Marisca

.

Sairah

We're looking for superpowers!

Wil jij je ontwikkelen in een dynamische omgeving, met het leukste team werken aan mooie projecten? Werken vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid in combinatie met commerciële resultaten? Keiretsu is de plek om volledig tot ontplooiing te komen, wij helpen je het onmogelijke mogelijk maken. Voor professionals die willen groeien, durven dromen en creëren.

Wat werken bij Keiretsu bijzonder maakt? Een warm bad waar creativiteit, kwaliteit en gezelligheid voorop staan. Waar we vol passie mooie dingen maken!

Keiretsu europe is altijd op zoek naar nieuw talent. We maken graag kennis met grafisch vormgevers en sales tijgers, maar ook met logistiek medewerkers en marketing professionals! Heb jij iets anders te bieden waarvan je denkt dat het helemaal bij Keiretsu europe past? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@keiretsu-europe.nl

Vacatures

Junior Product & Purchasing Manager

Als rechterhand van jouw collega’s zorg je dat de product- en inkoopdata nauwkeurig verwerkt wordt en help je bij het bouwen aan een kwalitatief leveranciersbestand. Bekijk vacature.

Project Manager in opleiding Duitstalig / Projektmanager in Ausbildung

Für unsere deutsche Abteilung suchen wir einen aktiven Mitarbeiter, der den Mut und den Antrieb hat, unsere ehrgeizigen Ziele zu erreichen. Du beginnst in einer kaufmännischen Support-Funktion innerhalb des Teams als rechte Hand eines unserer Accountmanagers.  Bekijk vacature.

Branded Content Manager

Ter versterking van ons E-Commerce team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste en proactieve en zelf startende collega die onze webshops naar het volgende niveau gaat brengen. Als Branded Content Manager help je mee de commerciële groei van de webshops te versterken en te versnellen. Als online specialist ben je breed georiënteerd. Van Facebook Business Manager, Google Analytics, SEA tot Social advertising. Bekijk vacature.

Junior Project Manager voor Belgische markt

Wij zoeken een creatieve duizendpoot met veel ambitie! In deze functie begin je in een commercieel ondersteunende functie op de binnendienst, als rechterhand van onze Accountmanagers in België. Ben je daarnaast ook een echte teamplayer met veel ambitie? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken! Bekijk vacature.

Junior Project Manager

Wij zoeken een creatieve duizendpoot met veel ambitie! In deze functie begin je in een commercieel ondersteunende functie op de binnendienst, als rechterhand van een van onze Accountmanagers.Ben je daarnaast ook een echte teamplayer met veel ambitie? Dan ben jij de projectmanager die wij zoeken! Bekijk vacature.

Logistiek medewerker

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een logistiek medewerker. Je komt terecht in een team van professionele logistieke medewerkers met passie voor hun vak. Samen werken we aan optimale dienstverlening voor onze klanten binnen ons bedrijf en dat gaat gepaard met een open en informele sfeer. Bij ons vind je geen bureaucratie maar korte lijnen, grote betrokkenheid en veel verantwoordelijkheid. Bekijk vacature.

Allround financieel medewerker

Ter versterking van ons finance team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige Financiële medewerker. Ben jij secuur, analytisch en cijfermatig ingesteld? Ben jij daarnaast ook een mensgerichte teamplayer? Dan willen we jou hebben! Bekijk vacature.

Customer Service Medewerker Webshops

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste en proactieve Customer Service Medewerker voor webshops van onze klanten! Ben jij empathisch, doortastend, stressbestendig en neem je verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk vacature.

Junior Productie Manager

Ter versterking van ons textielteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons ondersteunt in het initiëren en begeleiden van de productieprocessen. Ben jij een leergierige textiel professional? Heb je visie, passie en zin om voor bestaande en nieuwe klanten collecties te realiseren? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Bekijk vacature.

Junior Product Ontwerper

Wij zijn op zoek naar een fulltime product ontwerper die ervaring heeft met 3D CAD programma’s, bij voorkeur Rhinoceros. Je hebt een innovatieve, creatieve manier van denken en toepassen. Voor nieuwe duurzame ideeën en ontwikkelingen moeten we bij jou zijn! Bekijk vacature.

We love to
create

De branded premiums of custom made items die we voor je ontwikkelen moeten het verhaal van jouw merk versterken. Keiretsu Europe heeft een team van designers dat als geen ander in staat is om in korte tijd verrassende concepten te creëren. Onze designers bekijken samen met jou de brand identity en doelstellingen van je merk of bedrijf. Op basis hiervan creëren we de ideeën om die doelen te verwezenlijken. We doen alles om jouw doelgroep in het hart te raken en die blijvende indruk te maken!

Ensure high quality

Onze eigen vestigingen bevinden zich van Europa tot Azië, elke vestiging met zijn eigen expertise. Dit maakt ons tot een wereldspeler waarbij regionale kennis, trends en ontwikkelingen bepalend zijn voor de koers van onze organisatie. Wij spreken de taal van de regio’s waar we vertegenwoordigd zijn, kennen de lokale gebruiken en culturele waardes. 

Wij werken samen met een groot aantal professionele, internationale partners om onze internationale klanten efficiënt van dienst te zijn. We gebruiken elkaars 

netwerk, leveranciers en kennis. Met onze lokale vestigingen zijn wij altijd dichtbij. Hiermee verlagen we het aantal kilometers die medewerkers en onze producten afleggen.

In alle landen en regio’s waar wij vertegenwoordigd zijn beschikken we over eigen logistieke hubs. Belangrijk om onze producten snel en efficiënt te leveren, minder kilometers, minder CO2 uitstoot door een fijnmazig netwerk.

CSR Jaarrapport 2021

Bij Keiretsu doen we er alles aan om ons bedrijf op een verantwoorde en duurzame manier te leiden. We hebben het beheer van onze MVO-doelstelling geïntegreerd in onze strategie en ons operationele gedrag, wat gunstig is voor alle belanghebbenden, het milieu en de gemeenschap.

Keiretsu europe kiest voor morgen en gelooft in de toekomst!

Download hier ons CSR Rapport 2021

Kwaliteit: ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits-managementsystemen. Uiteraard zijn wij hiervoor als Keiretsu europe gecertificeerd! Zeggen dat je kwaliteit levert is één, ISO certificeringen zijn een belofte. Deze certificeringen dragen we dan ook met trots.

Milieu: ISO 14001

Niet alleen kwaliteit staat bij Keiretsu europe hoog in het vaandel, maar ook het milieu. Ons gecertificeerde Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem (gecertificeerd sinds 2012) voldoet namelijk ook aan de ISO 14001 norm, de standaard op het gebied van milieumanagement.

AB SEDEX member

Keiretsu europe is een trots AB member van Sedex! Sedex is dé organisatie die de global supply chain voorziet van ethische beleidsregels. Wij geloven in transparantie en verantwoord ondernemen en geven bijvoorbeeld inzicht in onze handels- en productie wijze. Dit komt onze klanten natuurlijk alleen maar ten goede!

Gold Ecovadis

Keiretsu europe heeft tijdens een CSR audit een Gold Ecovadis score behaalt! Dit geeft aan in welke mate Keiretsu europe haar MVO beleid waarmaakt en in de hele productieketen toepast.

Amfori BSCI

In een mondiale markt worden toeleveringsketens steeds complexer. Dit maakt het nog belangrijker dat bedrijven investeren in het verkrijgen van zichtbaarheid in hoe hun goederen worden geproduceerd en om verbeteringen te stimuleren. Amfori BSCI stelt bedrijven in staat om duurzame handel te stimuleren door het monitoren, versterken, betrekken en ondersteunen van bedrijven om te handelen met een doel. Door actieve samenwerking met overheden en partnerorganisaties, én door onze stem en invloed, helpen we een omgeving te creëren waarin onze leden kunnen handelen met een doel.

De Betrokken Spartaan

Merchandise partner

Ga naar website

KWF

Merchandise partner

Ga naar website

Prinses Maxima Centrum

Merchandise partner

Ga naar website

Unicef

Partner

Ga naar website

Albeda

Merchandise partner

Ga naar website

Pinkribbon

Merchandise partner

Ga naar website

Chio

Merchandise partner

Ga naar website

WWF

Bussiness suporter

Ga naar website

Vriend van het Rode Kruis

Partner

Ga naar website